DESPRE NOI

Compania noastra

Cardinal Business Solution's este o agentie imobiliara din Bucuresti infiintata in anul 2013, preluand in portofoliu parte din activitatile lui S.C. Ungureanu Imob Group S.R.L. agentie ce activeaza din anul 2004.

Experienta clienti

Pentru noi primordiala este relatia cu clientul, fie vanzator, fie cumparator, trebuie sa fie o relatie interumana. Experienta acumilata de-a lungul timpului ne permite sa realizam parteneriate ce se bazeaza pe incredere si eficienta reciproca. In procesul imobiliar, vom fi in permanenta alaturi de dumneavoastra si va vom oferi sfatul nostru si cele mai bune solutii pentru realizarea cu succes a cumpararii-vanzarii sau inchirierii proprietatii.

Tranzactii

Suntem specializati in intermedierea tranzactiilor imobiliare de: vanzare-cumparare terenuri pretabile pentru dezvoltare proiecte imobiliare de diverse marimi.

Servicii CBS

Oferim clientilor, un pachet complet de servicii, incepand cu consilierea imobiliara, promovarea si mergand pana la asistenta juridica in vederea finalizarii documentelor de vanzare-cumparare, inchiriere, etc. Pentru ofertele acordate in exclusivitate, oferim GRATUIT documentatii cadastrale, certificate de performanta energetica si alte documente, in functie de oferta.

Servicii

Arhitectura

Arhitectura

De 15 de ani ne ocupam de proprietati, cunoastem necesitatile si dorintele clientilor.

Consultanta

Consultanta

Servicii de consultanta pentru persoane fizice, companii, dezvoltatori, investitori, institutii.

Brokeraj

Brokeraj

Intermedierea si consultanta profesionista pentru tranzactionarea proprietatilor imobiliare.

Echipa noastra