Dosare Cadastru

Dosare Cadastru

Pentru proprietatile care nu au intocmita documentatia cadastrala sau nu o au(re)actualizata, cum este cazul terenurilor, societatea noastra se ocupa, cu ajutorul specialistilor cu care colaboram pentru rezolvarea acestora.

Pe langa documentatia cadastrala se va realiza si problema intabularii sau reintabularii proprietatii.

Functie de intelegerea dintre societatea noastra si beneficiar, costurile referitoare la rezolvarea celor de mai sus, vor fi sau nu suportate de catre societate.

Certificate Eficienta Energetica

Pentru imobilele la care este obligatorie existenta Certificatului de eficienta energetica, societatea noastra se ocupa de rezolvarea acestuia, prin intermediul persoanelor competente, cu sau fara plata, functie de discutiile prealabile dintre reprezentantul societatii si beneficiar.

Asistenta Juridica

Pe tot parcursul derularii tranzactiei imobiliare, societatea noastra acorda asistenta juridica gratuita.

Pentru imobilele la care actele de proprietate sunt incomplete, necesita documente doveditoare ale proprietatii, necesita radieri de diverse sarcini, efectuarea de acte de succesiune sau orice acte sau documente necesare intocmirii contractului de vanzare, societatea noastra se va ocupa, prin intermediul persoanelor si institutiilor competente de realizarea acestora, cu sau fara plata, functie de intelegerea dintre parti.